Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 21. toukokuuta 2012

Touhukas viikko...

Onpahan ollut taas touhukas viikko! Nuutti olikin viikonlopun yökylässä Mummun luona kun minä olin kaverin polttareissa ja Jarno mökkitalkoissa. Ensimmäistä kertaa kaksi yötä, mutta hienosti oli mennyt =)
Vaarin kanssa verkoilla...








Äitienpäivänä herkuteltiin; sain aamupalan sänkyyn... Miehen tekemät tuoreet sämpylät ja korvapuustit! Nam!!


Isin apulainen

lauantai 12. toukokuuta 2012

Äiti

"Lapsuus se on, korvaamaton. Paljon mä sain, siks kiitän sua vain. Äidille vaan laulaa nyt saan, äideistä parhaimman sain. Lohdun hän loi, suojan hän soi. Hellyyttä koin, nyt kiittää sua voin. Rakkaudestaan voimaa mä saan, äideistä parhaimman sain.

Hän ymmärtää ja lohduttaa, laulun tään hän nyt saa. Kallein hän on, niin korvaamaton, parhain hän on äiti mun.

Luotas jos tie kerran mun vie, suureks kun vartun unhoon jää et. Muistot nää mieleen jää, rakkautes tää. Äideistä parhain sä oot."



Kiitos Äiti.


Minä & Äiti (olisko vuonna -86)


Ihanaa äitienpäivää <3

perjantai 11. toukokuuta 2012

Touhuilija...


Nyt on äidin hermoja koeteltu tämän touhuilijan kanssa. Voiko 1-vuotiaan oma tahto olla näin kova? Hän huutaa, huutaa, huutaa....komentaa. Kiukkuaa jos ei tahtoaan saa...

Puistossa


Mutta voi luoja miten ihana osaakaan myös olla.  =) Kuten ystäväni sanoi, ehkä siitä voimakkaasta tahdosta on joskus myöhemmin hyötyä. Kiukun keskellä pitänee yrittää muistaa tämä...



 Kävimme muskarin ja taidemuseon järjestämässä värikylvyssä. Nuutti on kerran aiemmin maalannut kotona ja kerran kerhossa.

 Nuutti selvästi nauttii maalamisesta. Värejä on ehdottomasti myös maisteltava...

 Ja niitä värejä olikin sitten paperin ja vaatteiden lisäksi...tukassa, otsassa, varpaissa....



 Mustikat menivät suoraa suuhun. Ne ovatkin pojan herkkua eikä niillä nyt suinkaan voi maalata!
Pinaattiin ei edes koskettu, se ei ilmeisesti kelvannut edes  maalamiseen.




Picasson lopputulos

 Kiipeillään. Aika rohkeastikin välillä. Eilen olimme lähdössä puistoon enkä ollut ehtinyt laittaa vielä vöitä kiinni. Nuutti nousi ylös ja seisoskeli vaunuissa ilman tukea siis...ja uudestaan ja uudestaan... Vaunut keikkuivat uhkaavasti kun selkänojakin oli vielä alhaalla, mutta herra ei siitä välittänyt vaan hihkui innosta. Mutta käveleminen ei vielä ilman tukea suju ja äiti on siitä toistaiseksi pelkästään tyytyväinen! ;)
Kataokaas ilmettä...
Pikku mies on pitänyt kiireisenä ja olisiko jättämässä toiset päikkärit kokonaan pois? Ompeluhommat ovatkin jääneet hyvin vähälle. Tämän peiton ja tuttinauhan kuitenkin tein suloiselle 5 viikkoiselle pojalle!

torstai 3. toukokuuta 2012

Ihana toukokuu...

Ollaan taidettu olla aika kiireisiä kun ei ole blogiakaan ehditty päivittää.... Paljon on ulkoiltu ja nautittu ihanasta keväästä!



Tässä saa oikein kunnon räkänaurut!

Saunassakin jo ylälauteilla


 Pihamönkijäinen ;)

 Löytyykö teidän pihalta tälläisiä? Tämä mönkijä tutkii koko pihan, majailee välillä kuusen alla, liukuu rinnettä pitkin ja touhuaa ja toheltaa...

 Jos Nuutti sais päättää niin varmaan ulkoiltas koko päivä... Herra tosin nukkuu vielä kahdet päiväunet jotka kestävät 2h<... joten parasta ulkoiluaikaa on iltapäivä! Puistossakin on niin kivaa että sieltä lähdetään itkun kanssa.

 Onpa ihanaa kun on jo Toukokuu ja kesä tulee ihan pian. Kotiinkin laitettiin hiukan keväisempää tunnelmaa.


Tästä ihanan värikkäästä kankaasta tuli keittiön verhot



Yrtit itämässä..


Väriä myös sohvatyynyissä..

Ja vielä palloja Nuutin huoneen verhoksi...
Ihanaa Toukokuuta ja aurinkoisia päiviä <3