Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 27. toukokuuta 2013

Ihania hetkiä



Paljon on ehtinyt tapahtua viimeisestä päivityksestä ja luulenpa että tämä taitaa jäädä viimeiseksi. On tapahtunut niin paljon että aikaa eikä intoa tunnu tämän jatkamiseen nyt löytyvän. Haluan nyt ihan täysillä keskittyä kotona olemiseen ja poikiin. Saimme 16.4 syliimme täydellisen pojan, joten meitä on nyt neljä. Me ollaan ihmettelty, nautittu yhdessä, opeteltu uutta arkea ja nautittu IHANISTA HETKISTÄ...


Tämä söpöliini täytti 2-vuotta! Ihanan kamala ikä. Uhmaa, omaa tahtoa ja itsepäisyyttä riittää. Mutta toisaalta ne ihanat hetket kun toinen tahtoo kokeilla ja auttaa, osaa jo valtavasti vaikka mitä, oppii uusia sanoja, jaksaa ihmetellä ja kysellä, kertoo ihania hupsuja juttuja!



 Veljesrakkautta. Niitä  ihania hetkiä kun Pienin seuraa isompaa katseellaan ja hymyilee. Kuuntelee tarkasti missä isoveli menee. Kun Isompi paijaa, pussaa, huolehtii, kysyy aamulla ensimmäisenä "Missä veikka on?...tai laulaa " Arvaa kuinka paljon, arvaa kuinka paljon sua rakastankaan, sua rakastankaa?" Kuinka nämä hetket saisikaan talteen ja kestämään edes hiukan pidempään. Ihania, niin kallisarvoisia hetkiä.


 Kun toinen tuhisee vierellä, haluaa seurustella kirkkain silmin keskellä yötä, nukahtaa syliin, heläyttää hymyn tai sanoo Guuu...

Ihania ihania hetkiä, niistä meillä on nautittu. <3



4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja hetkiä. <3 Olis ollu kivaa lukea jatkossakin, mutta ymmärrän täysin, että aikaa menee varmasti paljon muuhunkin tärkeämpään tällä hetkellä.

    Suloisia poikia ootte tehny tähän maailmaan.

    Ihanaa kesää tein perheelle!<3

    VastaaPoista
  2. <3 <3 Aina voi jatkaa, sitten kun on aikaa ja jos löytyy inspiraatiota. Joskus pitää vaan keskittyä siihen mikä on tärkeintä. Ja kuvista näkee sanomattakin mikä on :) Haleja ja pusuja murut!

    VastaaPoista
  3. Voi noita ihanuuksia! <3 Jatkat jos jaksat. Kivoja muistojahan noista kirjoituksista jää ja voi palata "huonona " päivänä niihin.
    - Mummu

    VastaaPoista
  4. <3 Ihan silmät kostu, ku katselin kuvia ja tekstejä. :) Ja noita muistoja on sitten kiva katsella ja lueskella myöhemminkin, säilötyt herkut! :) <3:lla Krista

    VastaaPoista