Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 23. syyskuuta 2011

Uusia juttuja


Saunan lämmössä ekaa kertaa.

Näin meillä nukutaan.... vähintään kaksi unirättiä mukana!

 Lauantaina alkaa vauvauinti. Yhdet uikkarit oli jo valmiina mutta ne oliki vielä liian isot, joten piti ostaa pienemmät. Ne ei nyt ihan täysin äidin silmää miellytä mutta ihan liikkikset!

Ollaan päästy harrastamisen makuun kun tiistaisin muskari, keskivikkoisin kerho ja lauantaina uinti =) Ja niin kauan jatketaan kun kaikista hyvältä tuntuu. Toistaiseksi on ainakin ollut kiva kun on vaihtelua arkipäiviin ja samanhenkistä seuraa.
Meinasin tikrun jo heivata varastoon kun luulin ettei se enää innosta, mutta näyttääkö tämä siltä?

Nyt kun on päästy masulleen niin pitäisi päästä jo eteenpäin. Tässä hieman harjoituksia asiaan kuuluvan kiukun säestämänä.

2 kommenttia:

  1. Miten uinnit sujui? Meille kävi uikkarin kanssa ihan samalla tavalla, kun talvella alotettiin uinnit. Mut pienempi uikkari menikin niin lyhyen aikaa, että onneks oli jo isompi varalla. Jatketaan taas ens lauantaina uinteja Miinan kanssa perheuintiryhmässä, jossa on siis taaperoita ja leikki-ikästä porukkaa. Harrastukset on kyllä kivoja jo omankin mielenterveyden kannalta, kun näkee aikuisiakin välillä. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos aika mukavasti =) Ei tullut itkuja lainkaan vaikka hiukan sitä pelkäsinkin... Nuutti välillä naureskeli ja läiskytteli vettä, tosi lyhyt tää eka kerta olikin.
    Teidän neiti rupes siis kävelemään! Ihanaa =)

    VastaaPoista