Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 27. lokakuuta 2011

Pieni potilas


 "Nyt olen hoksannut miten käännytään takaisin mahalta selälleen ja sitä harjoittelinkin viikonlopun ahkerasti. Vielä en pääse eteenpäin ja se suututtaa aina välillä, navan ympäri pyörin kovaa vauhtia!"


 Heräsimme maanantai yönä siihen kuin pinnasängyssä olisi  ollut pieni koira... Nuutti yski ja se todella kuulosti haukkumiselta! Kurkunpäätulehdushan se oli... Pieni mies ei onneksi ole kovasta yskästä ollut moksiskaan, äiti ehkä enemmän. Unet ovat siksi tai siitä huolimatta maistuneet hienosti! Jotenkin hiukan säälittävä tämä pikku mies oli punaisine poskineen =)


Potilas

Muutama ompelupäivitys vielä...

Nämä tulivat tilauksesta marraskussa syntyvälle tytölle ja matkaavat  Turkkiin asti  =)
Jostain syystä tällä hetkellä kaikki missä on muffinsseja on ihania.. Niitä on nyt keittiöpyyhkeissä ja kankaissa ja monta ideaa mihin niitä voisi tehdä. Maisalle halusin tehdä fleeceliivarin, joka on yksi niistä töistä joka odotti kaapissa viimeistelyä. Cupcake siihen tietysti tuli applikoitua...
3 kommenttia:

 1. Voi pientä Nuuttia :) Ja ihania ompeluksia, tuo tuttiketju, jossa on paljon erivärisiä sydämiä on muodostumassa nyt pakkomielteeksi, siis saat vinkata mistä moista kangasta löysit :)

  Anni

  VastaaPoista
 2. Lasten sairstaminen on aivan kamalaa, ei kyllä voi miettiä sillon mitään muuta. Onneksi pieni potilas sai kuitenkin nukuttua yskästä huolimatta!

  VastaaPoista
 3. Anni; sydänkangas on huutiksesta, mutta voin siulle yhteen ketjuun palan antaa jos haluat ;)

  Sanna; Joo, ei oo sairastelut kyllä kivoja... äitiä helpotti kun poika oli niin tyytyväinen. Toivottavasti teilläkin pysytään terveenä syksystä huolimatta =)

  VastaaPoista