Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 6. helmikuuta 2012

Kevättä ilmassa...

En mahda sille mitään, että vaikka ulkona paukkuu pakkanen niin minulla alkaa olla kevättä rinnassa... Liekö se tuo aurinko mikä sen saa aikaan? Oli siis pakko kokeilla uuden Ottobren korvapipo-mallia ja tehdä Nuutille välikausihaalariin sopiva kevätpipo =)Keväässä on niin paljon hyvää mitä odottaa... Taidan tavallaan olla kevät-ihmisiä ja nautin sen odottamisesta ja erityisesti lisääntyvästä valon määrästä! Viime vuonna masuni alkoi kasvaa näitä aikoja aika vauhdilla.. ja kevään lisäksi odotimme jotakin muutakin saapuvaksi... ;) ..oli ihan huippua saada kevätvauva!! Ehkä siksi kevät tuntuu vielä pikkusen ihanammalta kuin ennen!

Tänäkin keväänä on tiedossa muutama asia jota odottaa; Jarnon isäkuukausi, siis se on meidän kanssa 5 viikkoa kotona!!!  IHANAA!!! Ja ehkäpä reissua... siitä sitten lähemmin vähän lisää. Mutta ainakin pääsiäisenä mökkeillään =)

2 kommenttia:

  1. Ihanalta kuulostaa tein kevät. Mieki muistan, miten viime vuonna oli ihanasti aikaa lueskella kirjoja ja katella kevätaurinkoa sohvalta, kun Miina nukku päikkäreitä. :) Nyt vaan tylsiä koulujuttuja... Tuo isäkuukausi kruunaa kyllä varmasti tein kevään. Ihan mahtava juttu saada olla kaikki yhdessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä Sanna ahkeralle koululaiselle! Joo ihana juttu tuo isäkuukausi tosiaan on, vaikka taloudellisesti aika tiukille menee... Mutta ainutlaatuisia tilaisuuksiahan nämä ovat! Ihanaa kevättalvea teille kaikille <3

      Poista