Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Kiirettä pitää...

Hmmm... Onpahan aika vierähtänyt ja tovi siitä kun olen tänne viimeeksi päivitellyt.
 Mutta täällä ollaan!


Kesä vierähti kuin huomaamatta ja nyt jo nautitaan upeasta alkavasta ruskasta sekä syksystä. Syksyssä parasta onkin kauniit syyspäivät, ruska, kynttilät, kirpeät aamut... Kuinka paljon voikaan öljylamppu pihalla ilahduttaa keskellä pimeää iltaa?

Lisää tohinaa meidän päiviin ovat tuoneet äidin uusi työ ;) Toki vain muutama vuoro viikossa, mutta erilaista arkea silti! Hiukan lisää "omaa aikaa" & omaa rahaa =) Nuutti nauttii yleensä tuolloin Isin tai Mummin seurasta <3


Ompelukone on huilinut nyt hiukan kun ompelut ovat olleet pikaisia pyrähdyksiä, kuten verhojen, pipojen, nuken petivaatteidedn ja  tyynyliinojen ompeluja... Mutta kesällä tulikin näperrettyä muuta, nimittäin Nuutin huoneeseen muutti vanha kaappi joka vaati perusteellista maalinpoistoa & uudelleen maalausta. Makkariin tuli myös vanha naulakko jossa sama projekti.

Kun aika lensi kuin siivillä, jäi meillä pihahommatkin retuperälle ja kasvimaa täyttyi rikkaruohoista... No nyt pimenevät illat peittävät kaunesvirheet ja kesäkukkien tilalle voisi istuttaa pian jotain muuta!

Ihania, ilahduttavia syysiltoja!!
3 kommenttia:

 1. No mie mietinki et millon tänne ilmestyy taas jotain uutta! Kiva kun tulitte takasin :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kun odotit =) Miulla oottakin tuossa kasa kankaita ja pipo tehtaan käynnistyminen alkakoon <3 Postia tulossa!

  VastaaPoista
 3. Nuutilainen on kuin pieni mustikka tuossa kuvassa! <3
  - Mummu

  VastaaPoista