Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 9. tammikuuta 2012

Örkkejä

Meidän pikkukameralla tuli näköjään tosi huonolaatuisia kuvia..

Tämä body on ollut leikattuna jo useita kuukausia kun ompelukone ei ole ollut suostuvainen yhteistyöhön ja resorin ompelu on jäänyt vain haaveeksi... säikähdin jo että body on liian pieni kun saan sen valmiiksi. Viikonloppuna kaivoin kangaspalat esiin ja Jippii! sainkin sen valmiiksi ja mikä parasta body on reilua kokoa ja melkein jopa liian iso vielä käyttäjälleen ;) Olipa melkein mahdotonta ottaa hyviä ja teräviä kuvia tästä liikkuvaisesta kaverista... selällään makaaminen ei ollut sit yhtään kivaa!


Katos äiti tätä!
Ei, en osaa vielä nousta seisomaan...mutta pysyn siinä hetken jos joku vähän auttaa...

4 kommenttia:

 1. Ihana body ja ihana on käyttäjäkin :) Nyt alkaa muuten Nuutissa näkymään jo äitinkin piirteitä, ei ollutkaan ihan isänsä poika ;)

  VastaaPoista
 2. =) Kiitos! Ilmeisesti siis huulten ja nenän nyrpistyksen lisäksi jotain muutakin miusta ;) Jotkut ilmeet on kyllä kieltämättä samanlaisia ku miulla itellänikin on vauvana ollut... Pitäs kai laittaa vertailun vuoksi miun sekä jarnon vanhoja vauvakuvia tänne...

  VastaaPoista
 3. Miulla on mennyt vaikka mitä ohi! Voin vaikka vannoa et kaikki siun päivitykset ei vaan näy bloggerissa! Ihana body, sie saat opettaa miuta, mie ajattelin et teen kanssa nyt kun uusimmassa otossa oli kiva ohje :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh... Kiitti, opettelinkin resorin nyt siistimmän tavan mukaan ja siitä tuliki paljon parempi! Siinä uudessa Otossa olikin se kivannäköinen ohje, sillä kyselinkin et joko siulle tuli lehti. Prismassa ei ollu, pitää kai tilata! =)

   Poista