Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 3. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, uudet kujeet...

Joulu tuli ja meni..nyt olen koristeita jo korjaillut, mutta en kyllä joulukuusta raaskinut vielä heittää. Se tuoksuu vieläkin niin ihanalle! Nuutin ensimmäistä joulua vietettiin tunnelmallisesti omassa kodissa perheidemme kanssa. Söimme, saunoimme, nautimme yhdessäolosta ja joulupukkikin piipahti. Nuutti rakastui joulupukkiin ja halusi koskettaa mm. partaa ja kävelykeppiä. =) Suostui myös istumaan joulupukin sylissä!
Joulupukki taisi hieman jännittää =)

Nuutti & Joulupukki

Lisää kuvateksti 
Serkukset
Pate kummin sylissä oli kiva tutkia nauhoja ja paketteja

Hanna-kummi ja Nuutti ihmettelemässä joulupukin keppiä

Hieman kattausta..
Pappa sai kunnian jakaa lahjat pikku apureiden kanssa

Ihana joulupukin tuoma lampaantaljaUusi vuosi vaihtui mukavasti ystäväperheen kanssa. Ammuimme muutamia raketteja, söimme taas hyvin, ulkoilimme ja saunoimme.. ;)

Kohta ammutaan raketitLomapäivinä Nuutti on taas oppinut kaikenlaista. Nuutti ryömii jo hurjaa vauhtia olohuoneesta, keittiöön, makkariin, eteiseen...ja matkalla löytää pienimmätkin murut ja tavarat. Eilen huomasin Nuutin edessä Mynthonin ja korjasin sitä roskiin, pastilli olikin märkä ja pojan henki haisi kurkkupastillille! ;) Poika taitaa ollakin kaikkiruokainen sillä toistaiseksi ei ole löytynyt ruokaa mikä ei kelpaisi! Nuutti osaa myös istua ihan ilman tukeakin. Yöt nukutaan nyt melko levottomasti kun yölläkin pitää harjoitella konttaamista ja välillä herätä jopa syömään!? (yösyönnit lopetettu alle 3kuisena..)
Nuutti, Mummi ja Vaari
Ihanaa alkanutta vuotta kaikille <3

1 kommentti: